041 685 000

BLOG

Posoja denarja takoj – zakaj blog?

17.05.2015

V CPF ugotavljamo, da povpraševanje po posojilih tako fizičnim osebam kakor tudi za majhna in srednja podjetja še vedno narašča. Gospodarske celice (podjetja in gospodinstva) kredite za premostitev finančnih težav ali za rast poslovanja vse bolj iščejo tudi zunaj bančnega sistema.


Splet je naravnost prežet s povpraševanjem po denarju, pri čemer so največkrat uporabljeni iskalni pojmi rabim denar, iščem denar, potrebujem denar (potrebujem gotovino) ali pa iskalni pojem nagovarja ponudbeno stran (gotovina takoj, hitri kredit, posodim denar ali posodim gotovino).


Tudi podjetja vse večkrat povprašujejo po posojilih zunaj bančnega sistema, kar je mogoče zaključiti na podlagi iskalnih pojmov kot so: kredit (posojilo) za majhna podjetja, posojilo za nakup strojev, kredit za obratni kapital, posojilo za investicijo, podjetniški kredit in drugo.


V CPF smo mnenja, da bomo tudi s pomočjo bloga, kjer bomo v prihodnje podrobno obdelovali različne finančne teme, približali alternativne možnosti financiranja in investiranja vsem zainteresiranim.

Vse objave